Ingver

Kirjeldus

Ingver on hariliku ingveri lihakas risoom, mida kasutatakse maitseainena ning ravimina.

Kasutamine

Teaduslikud uuringud on tõestanud, et juurel on märkimisväärne põletikuvastane toime, mis muudab selle artriidivalude korral aspiriini tüüpi ravimitele heaks asendajaks. Gripi, köha ja viirushaiguste puhul aitab ingverijuurest tee, mida võib kombineerida ka teiste ravimtaimedega nagu kaneel, küüslauk ja lagritsajuur. Üldteada ja ka teaduslikult tõestatud on ingveri mõju seedimisele. Ingveriekstrakt aitab operatsioonijärgse iivelduse ja oksendamise vastu, samuti ka meresõidul või raseduse ajal tekkiva iiveldustunde vastu. Ingver stimuleerib seedetegevust, leevendab spasme, aidates kõhukrampide, voolmete ja kõhulahtisuse puhul.

Allikas: Wikipedia

Veeda suvepuhkus lähedastega, naudi rõõmu, mida pakub suvi

Saame Sulle garanteerida, et talvel ka kõige suurema gripilaine korral, suudab Kubja Sulle pakkuda just Sulle vajaliku tee.

Saame Sulle sulle garanteerida, et need teed on toimivad, ajaproovile vastu pidanud ning kõrgekvaliteedilisest toorainest.

Sulle jääb Sinu aeg, Sinu suvi, Sinu elu. Lihtsalt vali meie e-poest endale meelepärased tooted ning me saadame need Sulle lähimasse Omniva pakiautomaati.